Uts.

Idag har jag varit på utställningsträning inför morgondagens utställning i Varberg. Vi var bara 2 stycken där så det blev en rejäl genomgång. Nu gäller det bara att komma ihåg till imorgon hur man ska göra. Men vi har blivit lovade coaching innan vi går in i ringen så det ska nog bli bra. 🙂

Innan vi började vänstervarva så kom det en stor röd katt gåendes över planen. Inte det minsta rädd för hundar. Kom bara med svansen i vädret lugnt och fint, så Ixi tyckte det var lite spännande att lukta på den, men så fort katten vände sig mot henne så hoppade hon tillbaka. 🙂 Bra träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.