Ikväll

har jag varit på agilitykurs med Ixi igen. Denna gång skulle vi gå igenom de 3 balanshindren. Ixi fick bara pröva på balansbrädan och lite på vippbrädan. A-hindret fick hon stå över. Hon har ju inte fyllt ett år än. ( Fyller imorgon) så man får ju följa reglerna. Sedan fick vi testa den platta tunnlen också. Allt detta före fikat. Efter fikat gick vi ut för att repetera alla de andra hindren. Lite av fri träning. Testade att ha Ixi på både höger och vänster sida. Körde lite tunnlar och hopphinder samt slalom. Hon börjar även att ta sig när det gäller att stanna kvar hos mig. Bara 3 gånger stack hon iväg för att störa andra hundar, men kom tillbaka när jag ropade på henne. Hon tycker nog att det är kul 🙂

Imorgon så är det ett år sedan lilla Ixi och hennes syskon föddes. Ett stort Grattis till Ixi och hennes systrar Vilja, Tingeling och Nellie. Hoppas ni får en riktigt bortskämd dag 🙂
v2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.