Anlagsprov

Igår EM var jag och gjorde anlagsprovet i viltspår med Ixi. Med var också Monika N med Stella. Provplats skogarna utan Köinge. Först ut Stella som gick sitt spår jättebra :-). Jag och Ixi startade som nr 2. Ixi var lite tveksam i spårupptaget. Gick sedan sträcka ett och två bra och tog vinklarna fint. I vinkel 3 gick hon först rätt men fick sedan korn på färskt spår som hon gick in på, men vi löste det till slut och blev godkända. Själv var jag inte riktigt nöjd med hennes prestation. Vet ju att hon kan bättre. Nu gäller det att träna spårkoncentration. Börjar blodspårskurs i slutet av månaden.

image

Här en glad matte med Ixi efter avslutat spår.

image

Duktiga Stella med matte Monika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.