Lördag

Idag har det varit rallytävling i Falkenberg. Startade Avancerad klass med Smilla. Vi kom runt banan, och det var positivt. Vi fick ihop 63 poäng och det var bra. Smilla tyckte inte alls det var roligt. Nu får hon vila från rally. Ska testa henne på något annat i sommar som hon säkert tycker är roligare :). Ixi fick träffa sin pappa Kenzo som var här. Hans ägare var här för att tävla. I morgon skulle jag egentligen åkt till  Helsinborg för att tävla men det ställer jag in.

Igår var jag på viltspårskurs med Ixi. Kursledarens bedömning av henne. Spårnoga men lite försiktig i skogen. Så han tyckte att jag skulle gå ut med henne i skogen utan att de andra hundarna var med. Så det rådet får jag följa fast det är bekvämare att ta alla hundarna på en gång.

På Torsdag 1 Maj ska jag ställa Ixi på den inofficiella utställningen på Tjolöholm. Bara en schnauzer anmäld, trodde faktiskt att det skulle vara mer. Finns ju många schnauzrar i Göteborgsområdet. Vi ska gå sist i vår ring så väntan på finalerna blir ju inte så lång om hon tar sig dit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.