En reaktion på ”Nr 2

  1. Elizabeth med Fleur

    Grattis till ytterligare ett avklarat viltspår. Duktiga Ixi och matte. FH-spår är en del av IPO:t, som egentligen skulle kunna räknas in under brukset. IPO:t innehåller 3 delar: spår, lydnad och skydds. Det finns sedan en variant av IPO, som kallas BSL där man bara tävlar i spår och lydnad (samma som i IPO:t). Sedan finns det FH-spår. Det är IPO-mässiga spår, fast betydligt länge än på en IPO-tävling. Man tävlar då bara i spår. Det går även att tävla IPO-FH, då är det dessa långa krångliga spår under 2 dagar, dvs ett spår per dag. Det går också att tävla SM och VM i FH-spår. Sverige har ofta ngra hundar med på FH-spårs VM. Det går ofta i anslutning till IPO-VM. Finns bra beskrivet på SBK hemsidan under regler. FH-spår-reglerna finns med i IPO-reglerna. Tycker det är en perfekt aktivering för den lite äldre hunden. Det krävs ofta lite spårerfarenhet och ett visst lugn för att hunden ska greja FH-spåren. 🙂 Hoppas du blivit lite klokare. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.