Klubbmästerskap

I helgen var det klubbmästerskap på falkenbergs BK. jag ställde upp i rallylydnaden med Ixi och Smilla. Ixi i nybörjarklass och Smilla avancerad klass. Ixi fick ihop 92 poäng av 100. Lite okoncentrerad i början men tog sig väldigt bra. Hon blev 2.a totalt  av alla rallytävlande. Smilla och jag fick ihop 57 poäng. Inget godkänt resultat, men vi gjorde det för skojs skull 🙂
Nästa helg 30/8 ska jag tävla med Ixi i Halmstad. och sedan blir det SSPK.s KM i Höganäs 14/9 med Smilla i lydnad och Ixi i rally. Lite senare i September så har vi en tävling här i Falkenberg dit jag anmält både Ixi och Smilla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.