Svensk viltspårschampion

Ixi Svensk Viltspårschampion

ixi blod

Idag tidigt på morgonen så var jag ute i Skällinge för att gå viltspår med Ixi. Perfekt väder och trevlig domare 🙂 Ixi fixade upptaget bra, och spårade sedan jättefint tills vi kom till återgången. Där snurrade vi rätt så länge. Domaren hade vimplat spåret så jag hade ju en aning om vilket håll jag skulle, men jag ville inte styra Ixi utan hon fick jobba, och till slut så hittade hon blodbörjan igen och hon spårade sedan säkert fram till slutet. Klöven hade domaren gömt under en sten så jag såg den inte, utan undrade varför Ixi stannade. Men det var ju för att Hon hade hittat den 🙂 Domaren gav henne bra omdöme, men jag trodde ju aldrig att hon skulle få HP men det fick hon 🙂
protokollvs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.