Träning

ixiag

Idag var jag och några andra i Lotushallen i Asige och tränade lite Rally och Agility. Hade bara Ixi med mig. Började med lite kontaktfältsträning. Fortsatte sedan med lite tunnlar och hopp, samt att hon skulle springa och runda en käpp Gick rätt så bra. Hon tycker verkligen att det är roligt 🙂 I början av Mars ska vi börja en tävlingsinriktad agilitykurs om vädrets makter tillåter. Efter agility gick jag några rundor rally med henne. Första rundan var hon lite slarvig, Andra rundan gick bättre. Jätte bra att kunna träna inomhus. Inte så dyrt heller om man är några stycken som delar på hyran. Ikväll kostade det 55 kr för en timme om man delade på 4. Det finns också möjlighet att fixa kaffe om man känner för det, samt att det finns inbyggda burar i köket där man kan stoppa undan hunden när man vill låta dom vila.
Obs. Bilden är från ett annat tillfälle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.