rally

Jag var i Smålandsstenar idag för att tävla fortsättning med Ixi. Hon var framåt kan man säga. Både positivt och negativt. Ville fram till alla hundar och kolla. Kunde inte riktigt fokusera på mig. Väl inne på banan gick hon bra, innan vi kom innanför markeringsbanden. Där innanför så fanns det ju mycket att undersöka. T.ex skyltar och koner. Allt skulle det luktas på. Hon var också framme och hälsade på domaren. Så jag bröt. I nästa vecka börjar kursen i fortsättning/avancerad rally. Då förhoppningsvis lär hon sig att skyltar behöver man inte kolla varje gång man ser en. Det är ju trevligt med en nyfiken hund, men det ska ju inte gå till överdrift 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.