Värme

Sommaren har kommit och med den värmen. Det blir inga längre rundor med hundarna förrän sent på kvällen. Nedan ser ni den sparkcykel som jag hittade på annons. Tänkte ha den till att motionera hundarna.

hundar cykel

Med Ixi ska jag nu prioritera lydnadsträningen. Har anmält mig till några tävlingar längre fram i höst. Jag tror att hon tycker det är roligare än rally för tillfället. Igår sent på kvällen så testade jag att träna platsliggning med kaniner som störning. Gick rätt så bra. Platsliggning är ett moment som jag får vara noga med. Hon är lite osäker på okända större hundar så jag får se till att det inte händer något när hon ligger. Får försöka träna med stabila hundar.

På Onsdag ska jag på agilityträning. Specialträning med inriktning slalom och kontaktfält.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.