Nosework

En liten uppdatering vad som hänt sedan sist jag skrev här.

Jag har börjat en noseworkkurs med Ixi. Hon kopplar rätt så bra vad hon ska göra, men tittar lite för mycket på mig. Hon måste lära sig jobba mer självständigt. Smilla har också fått prova utanför kursen. Inga större problem för henne att fatta vad hon ska göra. Håller även på att lära in liggmarkering på båda.

Lydnadskursen jag gått avslutades igår. Examen skulle vara en tävling helgen som gick, men eftersom Ixi löpte så kunde jag inte ställa upp. ” inställda lydnadsklass 1 tävlingar pga  löp.

Idag ska jag ut och spåra. Det blir blodspår för Smilla, vilket slags spår Ixi får har jag inte bestämt än.

2 reaktioner på ”Nosework

  1. Vad kul med Nosework! Har precis börjat köra det med min äldre dvärgschnauzer. Bläddrade lite bakåt bland inläggen här, har det blivit någon mer WP träning sedan augusti? Tyckte hundarna det var kul?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.