Varit

nästan hela dagen idag på Falkenbergs BK. Vi hade MH för 7 hundar och jag skötte rapporteringen av resultat. 7 hundar av 7 olika raser. Följde med några av hundarna runt banan men inte alla. Ixi och Smilla fick tillbringa den mesta tiden i bilen med att vakta den för alla som gick förbi. Som tur var så fick de avsluta dagen med lite nosework. En klubbkompis hade satt upp en bana som vi fick vara med på. Nosework både inomhus och utomhus. En av gömmorna var lite för klurig för mina hundar. De har inte lärt sig tekniken att markera underifrån än. När vi väl var hemma så fick de en 3 km promenad och sedan mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.