Julklappsök

Idag har jag varit på julklappsök i Halmstad på FM. Upplägget var att hundarna skulle hitta tre doftgömmor som låg i 3 paket utspridda tillsammans med 30-40 paket utan doft. De hade 3 minuter på sig att hitta alla 3 dofterna. Av mina hundar så fick Ixi börja. Hon hittade alla 3 innan tiden gick ut. Sökte lugnt och fint. Sist i min grupp fick Smilla gå. Hon har ju inte tränat lika mycket som Ixi. Hon hittade också de 3 gömmorna. Den första tog hon på 17 sekunder. Lite högre tempo i hennes sök om man jämför med Ixi. Dessutom lite slarvigare markeringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.