Sedan sist

Jag har varit iväg på en nosework träningstävling. Alla söken gick bra förutom det sista inomhussöket där matte hade lite bråttom och sa ”markerat för tidigt” Ingen skam över Ixi som var den som tävlade.

I går var jag ute en långrunda med hundarna. Vi gick några km. Sedan avslutade jag med lite backträning. Gick några varv på i Skreaslingans backar. Både för att träna hundarna samt att matte behöver lite kondisträning. Efter detta så fick hundarna sin första DW för året.
dw

 

 

 

 

 

 

 

På kvällen var jag sedan på agility. jag har anmält till en tävlingsinriktad kurs och kursledaren ville se lite vad vi gick för och vad vi behöver träna på. Blir rätt mycket tror jag 😉 Men det blir roligt att komma igång igen.
Avslutar med en blomma från trädgården. En tulpan jag planterade i höstas. Fick lägga kompostgaller som skydd så inte hundarna skulle gräva.
blomma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.