Spår

Idag har jag varit ute och spårat med hundarna tillsammans med Monica och Stella. Ixi fick ett litet appellspår med spetsvinklar att börja med. Det gick rätt så bra. Hon hittade de tre utlagda pinnarna. Efter det så fick Ixi ett motivationsspår. Monica fick gå och gömma sig för henne. Ixi hade inga problem att hitta henne trots att jag bett Monica gå över en asfaltväg. Ixi var bara lite avvaktande när hon såg en person stå och huka i buskarna men det löste sig när figuren började prata 🙂 Smilla fick ett litet spår hon också som hon fixade galant. Hennes spår gick i högre gräs fram mot en hästhage. Med lite vinklar hit och dit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.