NU

Är Hera och Ixi anmälda till en tävling i startklass lydnad. Den 6 juni på nationaldagslydnaden i Falkenberg. Ixi borde egentligen gå i klass 1 men eftersom jag inte har tränat så mycket på den klassens moment så får hon gå i startklassen. För Heras del så är det premiär. Alla momenten sitter inte som de ska än, men det blir bra träning. Den 16 juni ska Hera också göra sitt MH här i Falkenberg och jag har även bokat tid för HD röntgen senare i år. Ska även anmäla henne till utställningen i Tvååker i Juli månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.